OCC Promo site
Tijdelijk niet beschikbaar

Je eigen profielen, schrijven, voorzien van foto's, samenstellen, aanmaken, uploaden en zelf adverteren, dat kan nu ook met deze nieuwe site van OCC.
Handmatig promoten dus, via advertentie sites. Dit is geen simpel en eenvoudig werk, er komt een hoop bij kijken. Bovendien vergt het een aardige investering in tijd en je moet zeer georganiseerd kunnen werken.
Deze baan is alleen geschikt voor mensen die er of ervaring in hebben, of voor mensen die zeer goed met een computer overweg kunnen en snel hun weg weten te vinden en handig zijn met internet en allerlei online trucjes.
Het bedrijf kan je wel op weg helpen en ook van tips voorzien zoals welke advertenties sites goed werken, welke tool je nodig hebt om foto's te spiegelen en dat soort dingen, maar de genoemde basisvaardigheden zijn wel essentieel.
Bovendien moet je echt een volhouder zijn en er in geloven. Bij handmatig promoten duurt het door allerlei factoren echt wel even voor het vruchten gaat afwerpen. Daar staat tegenover dat je er op termijn dan ook echt goed geld mee kan verdienen. Eén goede klant op een van je profielen kan immers al honderden berichten per maand opleveren. Blijf je doorbouwen en haal je steeds meer klanten binnen op je profielen dak kan dat hard oplopen!
Verdiensten:
Elk betaald bericht van een klant op een van jouw profielen 15 eurocent
Dat is dus alleen het ontvangen bericht. Stel dat je ook als operator op OCC zou werken, dan verdien je ook nog eens 15 eurocent per verstuurd antwoord!
Status: direct beschikbaar