Je staat op het punt om te solliciteren voor een baan bij een bedrijf. Een baan is een overeenkomst tussen twee partijen. Het bedrijf heeft een verantwoordelijkheid om de gestelde afspraken na te komen, maar dat geldt ook voor jou. Zorg erg dus voor dat je alle informatie over die baan goed hebt gelezen, zodat je ook weet wat de condities en voorwaarden zijn. Veel algemene informatie die voor elke baan geldt, kun je vinden via de pagina's onder het menu 'INFO'. Het is in je eigen belang dat je ook deze pagina's goed doorneemt.

Bijzondere informatie bij deze test:
Dating en zelfs misleiding is bij dit bedrijf niet toegestaan. Vermijd dingen als ik, jij en wij samen.
Een trial klant is een nieuwe klant die gebruik maakt van zijn of haar drie gratis berichten. Je hebt dus maar drie berichten om de klant te overtuigen of te verleiden om credits aan te schaffen, presenteer je profiel dus zo goed mogelijk.
Een billed klant is een klant die al credits heeft gekocht.
Een persoonlijk bericht is een poke. Is dat een eerste poke, dan doe je gewoon alsof jij deze keer als eerste het gesprek (van gisteren) hervat. Is dat een latere poke, dan moet je misschien de klant overhalen om weer te reageren. Je keuze is vrij, maar wees creatief.
Een chatpal is een fictief profiel, als een klant daar naar vraagt bent je verplicht eerlijk antwoord te geven, maar dan wel op een manier die zo min mogelijk opvalt.
Voor de algemene regels, check in het menu 'INFO' > 'REGELS'.

Vul nu het onderstaande formulier in met je persoonlijke gegevens en maak de testvragen. Alle velden zijn verplicht, anders kun je niet versturen. Ben je klaar, vergeet dan niet op submit te klikken. Je krijgt een bevestigingstekst te zien.

LET OP - DIT IS NEDERLANDSTALIG WERK

Steeds meer browsers tegenwoordig vertalen webpagina's automatisch.
Ben je op zoek naar Engelstalig werk, gebruik dan het menu 'English'.

TA Aanmelden