HELP DESK

Afhankelijk van voor welke baan je solliciteert dien je of een email te sturen, of een test te maken via de site.
Voeg altijd meteen onze admin (Martina) toe op skype, haar adres is - live:martinarivers5.
Kopieer het hele adres (dus inclusief live:) in het zoekveld van je skype, klik enter en voeg haar toe.

In eerste instantie kom je namelijk (of je nu een mail moest sturen, of een test moest maken via de website) altijd terecht bij onze administratie. Onze administratie voegt ook mensen toe op skype en stuurt emails met informatie, maar mensen checken niet altijd hun skype, of hun email, of het komt in de spam tercht van je email account, of soms komen dingen gewoon helemaal niet aan.

Martina is degene die dan al je vragen kan beantwoorden. Ze kan nakijken en vertellen wat de status is van je aanmelding, waardoor het komt dat je nog niets gehoord hebt, wat je nu verder moet doen, je opnieuw de mail met informatie sturen etc.

Ook verderop in het proces is Martina de belangrijke persoon voor je. Als je aanmelding is goedgekeurd, dan kom je op de afsprakensheet te staan en word je uitgenodigd door een van de coaches om ingewerkt te worden. Ook dit gaat helaas niet altijd goed. Een coach kan je vergeten zijn, misschien staat er een foutje in je gegevens, skype kan je adres niet vinden, of je hebt de uitnodiging van de coach nooit gezien.

Martina is degene die voor jou na kan kijken bij de afspraken wie je coach is, of en wanneer je bent uitgenodigd en of er misschien iets mis is.

Natuurlijk kan zelfs Martina niet alle vragen beantwoorden die je zou kunnen hebben. Maar mocht je vragen hebben die Martina niet kan beantwoorden, dan kan zij je in elk geval vertellen bij wie je dan wel terecht kan met je vraag.