OMS OD Vrije Inlog Chat Informatie

VRIJE INLOG

VERDIENSTEN
Staffel op weekbasis (ma-zo)
Verdiensten per bericht

0 - 74 berichten

--------

wordt niet uitbetaald

75+ berichten


14 eurocent

Deze chat heeft geen aparte pokes
 

Weekend bonus: ja, 1 cent per bericht
Avond bonus: nee
Maandelijkse bonus: nee

BETALING
Uitbetalende instantie:  KCS

Periode: maandelijks.
Maandelijks voor alle andere rekeningen vanaf 100 euro.
Invoice: wekelijks.
Minimum uitbetaling indien je stopt met het werk: 25 euro voor IBAN/EU rekeningen. Voor alle overige landen/rekeningen is dit afhankelijk van het totaal van de bankkosten per land. Als de kosten hoger zijn dan je tegoed, heeft uitbetalen uiteraard geen zin.
Voor algemene vragen over bankzaken en kosten, check onze informatie pagina's in het menu 'INFO'.

MINIMUM EIS
Je wordt geacht minimaal 74 berichten per (kalender) week te verwerken.
Je bent freelancer, als freelancer heb je een opdracht, neem je de baan aan dan neem je ook de opdracht aan. Hou jij je niet aan die opdracht, dan zal het bedrijf je account sluiten en zonder melding van jouw kant dat je niet kunt werken, zal dit bedrijf dit ook echt doen. Kun je op enig moment niet werken (ziek, vakantie, tentamens), neem dan altijd vooraf (vakantie, tentamens) of anders onmiddellijk (ziekte) contact op met het bedrijf. Kom nooit achteraf met smoesjes of richting einde van de week met 'ik ga mijn target niet halen want'. Dat wordt ook niet geaccepteerd als jij bij een bakker werkt, de overheid, in een kledingwinkel of bij welke baan dan ook.
Belangrijk: heb je in een week minder dan 100 berichten en heb je je niet afgemeld, dan ben je niet alleen je account kwijt, maar worden de berichten ook niet uitbetaald. Heb je je wel afgemeld, ook dan worden de berichten niet uitbetaald, maar behoud je wel je account.

KWALITEIT EN REGELS
Uiteraard wordt er van je verwacht dat je goed werk levert, je aan de regels houdt en je de taal waarin je werkt fatsoenlijk beheerst. De regels kunnen op specifieke onderdelen wel van bedrijf tot bedrijf verschillen, maar de basisprincipes zijn altijd gelijk. Voor de algemene regels (ook handig om even door te nemen voor je een test gaat maken) check de pagina 'Regels' in het menu 'INFO'.