SA Spirituele Chat Informatie

VRIJE INLOG

VERDIENSTEN
Maandbasis (kalendermaand)
Verdiensten per bericht of reading:

Pokes

--------

6 eurocent

Mediumbericht


16 eurocent

Spambericht


16 eurocent

Algemene reading


1 euro

Toekomst reading


1 euro 75

Liefdes / Relatie reading


2 euro

Tarot reading


2 euro 25

Foto reading


2 euro 50

Aura reading


3 euro

Weekend bonus: nee
Avond bonus: nee
Maandelijkse bonus: nee


BETALING
Uitbetalende instantie: LAMR.
Periode: maandelijks, eerste week van de maand.
Minimum voor uitbetaling: 100 euro voor alle landen/rekeningen.
Invoice: maandelijks.
Minimum uitbetaling indien je stopt met het werk: 25 euro voor IBAN/EU rekeningen. Voor alle overige landen/rekeningen is dit afhankelijk van het totaal van de bankkosten per land. Als de kosten hoger zijn dan je tegoed, heeft uitbetalen uiteraard geen zin.
Bijzonderheden: voor sommige landen kan het gunstig zijn om de bankkosten aan de kant van de verzender af te trekken, je houdt dan meer geld over aan de transactie. LAMR biedt deze mogelijkheid, dus informeer bij het bedrijf.
Voor algemene vragen over bankzaken en kosten, check onze informatie pagina's in het menu 'INFO'.

MINIMUM EIS
SA is een nieuwe site waar op dit moment flink wordt gepromoot, de traffic is nog in opbouw. Hoeveel je kunt doen is afhankelijk van het aanbod. Een reading kost natuurlijk ook veel meer tijd dan een bericht. Dus voor deze site geldt niet echt een vast minimum aantal.
Er wordt wel van je verwacht dat als je de baan aanneemt, je ook echt aan de slag gaat. Doe je vrijwel niets dan schiet jij er weinig mee op, maar het bedrijf ook niet.
Ook wordt er van je verwacht dat je dingen niet links laat liggen. Staan er bijvoorbeeld veel pokes, help dan ook gewoon mee met de pokes. Die kunnen weer nieuwe reacties opleveren in de zin van berichten of readings. Kun je geen aura reading doen omdat je daar de kennis gewoon niet voor hebt, dan kun je die natuurlijk wel gewoon overslaan.
Je bent freelancer, als freelancer heb je een opdracht, neem je de baan aan dan neem je ook de opdracht aan. Hou jij je niet aan die opdracht, dan zal het bedrijf je account sluiten. Kun je op enig moment niet werken (ziek, vakantie, tentamens), neem dan altijd vooraf (vakantie, tentamens) of anders onmiddellijk (ziekte) contact op met het bedrijf. Kom nooit achteraf met smoesjes. Dat wordt ook niet geaccepteerd als jij bij een bakker werkt, de overheid, in een kledingwinkel of bij welke baan dan ook. En dus ook niet bij dit bedrijf.

MR ASTRO
Er is nog een andere spirituele chat, de MR chat. Dat is een iets minder uitgebreide, oudere versie van dezelfde eigenaar.
Als je dat wilt, dan kun je ook voor beide chats werken.

KWALITEIT EN REGELS
Uiteraard wordt er van je verwacht dat je goed werk levert, je aan de regels houdt en je de taal waarin je werkt fatsoenlijk beheerst. De regels kunnen op specifieke onderdelen wel van bedrijf tot bedrijf verschillen, maar de basisprincipes zijn altijd gelijk. Het is bijvoorbeeld nooit toegestaan je op medisch vlak te begeven.

TEST
Er is geen test voor de SA chat, maar gewoon een aanmeldformulier. De achtergrond van waaruit jij werkt kan namelijk van alles zijn: sjamanisme, runen, diverse tarot decks, life coach, medium etc. Dat valt niet zomaar in een test te vangen. Uiteraard word je wel ingewerkt en beoordeeld. We nemen voor deze chat(s) namelijk alleen mensen aan die ook echt verstand van zaken hebben.