MR Astro Medium Chat Informatie

VRIJE INLOG

VERDIENSTEN
Maandbasis: aangezien de statistieken bij deze chat wekelijks worden bijgehouden, betekent maandbasis in dite geval een betaling per 4 of 5 weken, al naar gelang de maand.
Verdiensten per bericht of reading:

Pokes

--------

4 eurocent

Horoscoopbericht


16 eurocent

Mediumbericht


16 eurocent

Spambericht


16 eurocent

Reading (algemeen)


1 euro 50


Weekend bonus: nee
Avond bonus: nee
Maandelijkse bonus: nee

BETALING
Uitbetalende instantie: LAMR.
Periode: maandelijks, eerste week van de maand.
Minimum voor uitbetaling: 100 euro voor alle landen/rekeningen.
Invoice: maandelijks.
Minimum uitbetaling indien je stopt met het werk: 25 euro voor IBAN/EU rekeningen. Voor alle overige landen/rekeningen is dit afhankelijk van het totaal van de bankkosten per land. Als de kosten hoger zijn dan je tegoed, heeft uitbetalen uiteraard geen zin.
Bijzonderheden: voor sommige landen kan het gunstig zijn om de bankkosten aan de kant van de verzender af te trekken, je houdt dan meer geld over aan de transactie. LAMR biedt deze mogelijkheid, dus informeer bij het bedrijf.
Voor algemene vragen over bankzaken en kosten, check onze informatie pagina's in het menu 'INFO'.

MINIMUM EIS
Omdat het werk voor MR niet alleen bestaat uit pokes en berichten maar ook uit readings, is hoeveel je kunt doen afhankelijk van het aanbod. Een reading kost meer tijd dan een bericht. Dus voor deze site geldt niet echt een vast minimum aantal.
Er wordt wel van je verwacht dat als je de baan aanneemt, je ook echt aan de slag gaat. Doe je vrijwel niets dan schiet jij er weinig mee op, maar het bedrijf ook niet.
Ook verwachten we dat je dingen niet links laat liggen. Staan er bijvoorbeeld veel pokes, help dan ook gewoon mee met de pokes. Die kunnen bovendien weer nieuwe reacties opleveren in de zin van berichten of readings.
Je bent freelancer, als freelancer heb je een opdracht, neem je de baan aan dan neem je ook de opdracht aan. Hou jij je niet aan die opdracht, dan zal het bedrijf je account sluiten. Kun je op enig moment niet werken (ziek, vakantie, tentamens), neem dan altijd vooraf (vakantie, tentamens) of anders onmiddellijk (ziekte) contact op met het bedrijf. Kom nooit achteraf met smoesjes. Dat wordt ook niet geaccepteerd als jij bij een bakker werkt, de overheid, in een kledingwinkel of welke baan dan ook. En dus ook niet bij dit bedrijf.

SA SPIRITUELE CHAT
Bij gebleken geschiktheid bestaat ook de mogelijkheid een account te krijgen bij de SA Spirituele chat. Dat is een nieuwe site van dezelfde eigenaar met meer mogelijkheden op het gebied van readings.

KWALITEIT EN REGELS
Uiteraard wordt er van je verwacht dat je goed werk levert, je aan de regels houdt en je de taal waarin je werkt fatsoenlijk beheerst. De regels kunnen op specifieke onderdelen wel van bedrijf tot bedrijf verschillen, maar de basisprincipes zijn altijd gelijk. Het is bijvoorbeeld nooit toegestaan je op medisch vlak te begeven.

TEST
Er is geen test voor de MR chat, maar gewoon een aanmeldformulier. De achtergrond van waaruit jij werkt kan namelijk van alles zijn: sjamanisme, runen, diverse tarot decks, life coach, medium etc. Dat valt niet zomaar in een test te vangen. Uiteraard word je wel ingewerkt en beoordeeld. We nemen voor deze chat(s) namelijk alleen mensen aan die ook echt verstand van zaken hebben.