MCZ Chat Informatie

ROOSTER

VERDIENSTEN
Wekelijks
Belangrijk: een week bij deze chat is niet van maandag tot en met zondag maar van zondag tot en met zaterdag
Verdiensten per bericht

Standaard billed klanten

--------

22 eurocent*

Teaser


5 eurocent

SMS


5 eurocent

Spotlight bericht


5 eurocent


Belangrijk
:
*De 22 eurocent per bericht is bij een wekelijks minimum van ten minste 200 berichten, heb je minder dan is het 18 eurocent per bericht.
Dit is een privé chat, klein maar fijn. Dat houdt wel in dat deze chat 's nachts gesloten is van 00:00 tot 07:00 uur.
De verhouding tussen standaard billed berichten en de overige berichten is ongeveer 75/25. Dus ongeveer driekwart van de berichten die je krijgt, zijn 22 eurocent. SMS berichten en spotlight berichten komen maar weinig voor. En SMS berichten zijn doorgaans kort. De teasers komen voorbij als het stil is, dus bij een tekort aan (billed) berichten. Al met al betekent dit dat je gemiddeld per bericht ongeveer 17 tot 18 eurocent verdiend.
Deze chat is uisluitend beschikbaar voor de betere operator. Dus ervaren en een echt goede beheersing van de Nederlandse taal.

Weekend bonus: nee
Avond bonus: nee
Maandelijkse bonus: nee

BETALING
Uitbetalende instantie: MCZ.
Periode: wekelijks of maandelijks.
Wekelijkse betaling: Is alleen beschikbaar voor mensen uit Europa met een IBAN rekening in EURO.
Maandelijks: Voor alle overige rekeningen geldt dat er per maand betaald wordt (afhankelijk van de maand ontvang je dan verdiensten over 4 of 5 weken).
Minimum uitbetaling weekbasis: 50 euro (heb je minder, dan schuift het door naar de daaropvolgende week).
Minimum uitbetaling maandbasis: 50 euro (heb je minder, dan schuift het door naar de daaropvolgende maand).
Belangrijk: Indien je wil stoppen met het werk, word je geacht de huidige week af te maken (t/m zaterdag). Doe je dit niet dan zal je laatste betaling worden ingehouden.
Voor algemene vragen over bankzaken en kosten, check onze informatie pagina's in het menu 'INFO'.

MINIMUM EIS
Je wordt geacht minimaal 250 berichten op weekbasis te verwerken.
Je dient je minimaal 12 uur per week in te roosteren waarvan tenminste 8 op weekdagen en tenminste 4 in het weekend. Maximaal 20 uur (de rest mag in overleg met de master). Het planrooster is tot 3 weken vooraf in te vullen en sluit op woensdagavond voor de week daarop (daarna zijn wijzigingen alleen nog mogelijk in overleg met de master). Er wordt verwacht dat je je ook voor 1 sluitdienst inroostert (dus tot 24 uur), zodat wij ook altijd zeker zijn dat de avonden goed bezet zijn en wij klanten niet gaan verliezen omdat ze te lang op antwoord moeten wachten.
Na 4 uur aaneengesloten werken, is een pauze van minimaal een uur verplicht.
Je bent freelancer, als freelancer heb je een opdracht, neem je de baan aan dan neem je ook de opdracht aan. Hou jij je niet aan die opdracht, dan kan het bedrijf je account sluiten.

KWALITEIT EN REGELS
Uiteraard wordt er van je verwacht dat je goed werk levert, je aan de regels houdt en je de taal waarin je werkt fatsoenlijk beheerst. De regels kunnen op specifieke onderdelen wel van bedrijf tot bedrijf verschillen, maar de basisprincipes zijn altijd gelijk. Voor de algemene regels (ook handig om even door te nemen voor je een test gaat maken) check de pagina 'Regels' in het menu 'INFO'.